MyHarp

Polityka prywatności

Za każdym razem, gdy odwiedzasz nasz sklep, podlegasz zasadom obowiązującej Polityki Prywatności. Dlatego prosimy, abyś się z nią zapoznał i sprawdził, czy akceptujesz jej zasady.

Jakie dane o Tobie zbieramy?

  1. Dane zbierane automatycznie
    Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.
  2. Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
    Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej przekazujesz nam swoje dane osobowe – imię, nazwisko a także numer telefonu oraz adres e-mail.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Dane zebrane po wypełnieniu formularza kontaktowego będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia nam realizacji zamówienia oraz skontaktowania się z Tobą. Wypełnienie formularza kontaktowego w serwisie jest obowiązkowe jeżeli chcesz skorzystać z usług naszego sklepu. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli wypełniłeś formularz kontaktowy w naszym serwisie, możesz otrzymać od nas e-maile dotyczące Twojego zapytania. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zapytania.

Rezygnacja/poprawa danych osobowych

Dane przesłane poprzez formularz kontaktowy możesz dowolnie modyfikować/usunąć z naszej bazy danych. Wystarczy, że wyślesz e-mail na adres podany w zakładce „kontakt” z prośbą o modyfikację/usunięcie Twoich danych z naszej bazy danych. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie
nowej polityki prywatności na tej stronie.

Korzystając z tej witryny, zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. Możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookie w dowolnym momencie, a także dowiedzieć się więcej na ich temat